Jeg funderer på en ting, når noen har sex med mange forskjellige partnere blir dem kalt hore eller horebukk, men tjener dem penger på det? Nei, så da vil jeg jo si at "horer" egentlig er ganske smarte om dem kan tjene penger og få sexen dem ønsker på samme tid. I andre tilfeller blir dem som selger seg selv dømt, uten at dem som dømmer egentlig kjenner personen eller vet grunnen til at dem velger å gjøre det. Andre ganger blir ikke den personen som har sex med 100 vis ikke dømt? Altså hvor går grensa her? Og om du mener det er greit å ligge med 100 vis uten å ta betalt for det hva er da galt i å gjøre det og faktisk få betalt for det?

Men om det er riktig å selge seg selv er vel et helt annet spørsmål, om man blir tvunget til å gjøre det er det overhodet ikke riktig, men om man simpelthen tar et valg, et valg om å gjøre noe man elsker og gjøre og samtidig tjene penger mener jeg at folk må få lov og gjøre det dem vil. At andre mennesker tvinger eller manipulerer til prostitusjon er jeg sterkt imot, dem som ikke har valget, dem som ikke kan si nei, dem som ikke kan velge, dem som er så langt nede i livet at det blir den siste utveien og overleve. Trist at det er mange som faller under denne kategorien.

Jeg tenker også at det er mange måter og selge seg selv på, det er kun synet til folk flest og fordommer som gjør ting riktig eller ikke riktig, om man selger seg selv i form av å være en artist, modell, skuespiller etc, så selger man fortsatt seg selv, tygg litt på den.

Jeg sier ikke jeg støtter verken det ene eller det andre i dette innlegget, men jeg stiller spørsmål, jeg tenker logisk, og i bunn og grunn så spiller situasjonen til vedkommende alt før man kan dømme eller konkludere med noe, jeg mener at alle fortjener en sjanse til og vise hvem dem er før noen kapper av hånda på dem.

#Horer #Horebukk #Sex 

 

 


  0 kommentarer på "Solgt eller ikke solgt?"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Interdikt er et annet ord for tabu, i denne bloggen skal jeg skrive om emner som ikke blir snakket så mye om og mine meninger

arkiv


· Desember 2016


kategorier


 • » Blogg • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  Har du spørsmål? Eller noe du vil jeg skal skrive mer om? Send meg en pm eller legg inn en kommentar  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits